foto

Doris Abeßer

  • nar. 15.3.1935
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 26.1.2016 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Magda (studentský film)
2002 Láska na druhý pokus (TV film)
Mehr als nur Sex (TV film)
2001 Berlin Is In Germany
Místo činu - Osudné touhy (TV film)
Paris-Teltow (studentský film)
Zwei im Frack
1997 Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Drei Flaschen Tokajer (TV film)
1988 Die schwarz-goldene Schlange (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Kette (TV film)
Jungfer Miras Mirakel (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern - Trick 17
1983 Ein Mann zum Heiraten (TV film)
Zille a já
1982 Meine Frau macht mich verrückt (TV film)
1981 Die Gäste der Mathilde Lautenschläger (TV film)
Streichquartett (TV film)
1979 Das Idol von Mordassow (TV film)
Pinselheinrich (TV film)
1978 Zwerg Nase (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
1973 Der Mann (TV film)
1970 Steinreich (TV film)
1968 Hejtman Florián
1965 Frühling braucht Zeit, Der
Vrah na dovolené
1964 ...und immer wieder LEBEN (TV film)
Das Lied vom Trompeter
Doppelt oder nichts (TV film)
1963 Verliebt und vorbestraft
1961 Na bludné cestě
Professor Mamlock
1960 Die Insel Gottes (TV film)
Klamné iluze
Podezřelý je můj syn
1959 Těžká zkouška
1957 Bärenburger Schnurre
1956 Kawulke contra Meyer (TV film)
Případ v Benderathu
1952 Román mladého manželství

TV seriály

2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bücherwahn (S05E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zweite Begegnung (S08E20)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Neues übern Gartenzaun (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1978 Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky