foto

Madeleine Lierck

  • nar. 19.9.1949 (71 let)
    Kempten, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Die Liebe und Viktor
2008 Zúčtování (TV film)
2004 Küss mich, Kanzler! (TV film)
2002 Wie verliebt man seinen Vater?
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
Zwei in einem Boot
1997 Pension Schöller (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Pferdemörder (TV film)
1995 Das Versprechen
1990 Marion (TV film)
1989 Der Drache Daniel
Konstantin und Alexander (TV film)
Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
1988 Mensch, mein Papa...!
1987 Meine Frau ist ein Star (TV film)
1986 Bärchens Weihnachtsüberraschung (TV film)
1985 Franziska (TV film)
1984 Bärchen sucht den Weihnachtsmann (TV film)
1983 Alleinstehend (TV film)
1982 Generalprobe (TV film)
1981 Die Gäste der Mathilde Lautenschläger (TV film)
Engel im Taxi, Ein (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
Robinsons Hütte (TV film)
Trompeten Anton
1980 Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
Všechna moje děvčata
1979 Einfach Blumen aufs Dach
1978 Hiev up (TV film)
Hilfe, ich bin ein Kind (TV film)
Šelma
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Jenny Treiblová (TV film)
1975 Mořská panna (TV film)
1974 Das Wunschkind (TV film)
Der erste Urlaubstag (TV film)
Greta Heckenrose (studentský film)
1973 Nešvindluj, miláčku!
1972 Gartenparty (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
1970 Die doppelte Nachtigall (TV film)
Koupíme si požární auto
Pawluscha (TV film)
1969 Na cestě k Leninovi
1968 Heißer Sommer
Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
1966 Irrlicht und Feuer (TV film)

TV seriály

2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Von Liebe und Leid (S13E34)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
1996 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und die andere Frau (E06)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Havelkaiser, Der (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1992 Karl May (TV seriál)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Spuk von draussen (TV seriál)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Bei Hausers zu Hause (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nach der Scheidung (E69)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Stopy na silnici (E55)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Erzwungene Liebe (E38)
Hilfe für Maik (E37)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Auf der Rennbahn (E14)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky