foto

Gó Inoue

  • nar. 19.4.1978 (41 let)
    Saga, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Šingeki no Bahamut: Genesis – Short Story
2014 Gekidžóban Tiger & Bunny: The Rising
Saint seija: Legend of Sanctuary
2013 Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
Kuroko no Baske: Baka dža katenai no jo!
2012 Ao no Exorcist: Gekidžóban
Gekidžóban Tiger & Bunny: The Beginning
2011 Queen's Blade
2010 Gekijōban Bleach: Jigoku-hen
Higaši no Eden gekidžóban: Paradise Lost
2009 Higaši no Eden: Air Communication
Nodame Cantabile OVA
2007 Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Zen)

TV seriály

2018 Saredo cumibito wa rjú to odoru: Dances with the Dragons (TV seriál)
2017 Šingeki no Bahamut: Virgin Soul (TV seriál)
2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
2015 Kuroko no basket (TV seriál)
Q Transformers: Kaette Kita Convoy no Nazo (TV seriál)
Shinmai maō no Testament (TV seriál)
2014 Date A Live II (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Makenki! Two (TV seriál)
Šingeki no Bahamut: Genesis (TV seriál)
2013 Arata Kangatari (TV seriál)
Beast Saga (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard: Link Joker Hen (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Ore no imóto ga konna ni kawaii wake ga nai. (TV seriál)
Super seišun Brothers (TV seriál) - vyp.
2012 Another (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Fate/Zero (TV seriál)
Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
2011 Ben Tó (TV seriál)
Blood-C (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
Makenki! (TV seriál)
Tiger & Bunny (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
2010 Fortune Arterial: Akai jakusoku (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
Hetalia: World Series (TV seriál)
Ičiban uširo no daimaó (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2009 Hetalia: Axis Powers (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
Queen's Blade: Gjokuza o cugu mono (TV seriál)
Seiken no Blacksmith (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
2008 Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2006 Kekkaiši (TV seriál)
Zero no cukaima (TV seriál)
2005 Cluster Edge (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace