foto

Hacı Ali Konuk

  • nar. 1.5.1969 (50 let)
    Erzurum, Eastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bahtsız Bedri
Hayalimdeki Köy
2018 Aslan Parçam
Chef
2015 Merdiven baba
2003 Şeytan Bunun Neresinde

TV seriály

2018 Payitaht: Abdülhamid (TV seriál)
Episode 37 (S02E37)
Episode 36 (S02E36)
Episode 35 (S02E35)
další epizody (23)
2017 Payitaht: Abdülhamid (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (30)
2012 Seksenler (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Cemile (TV seriál)
Meçhule Gidenler (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
Şifre (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
Kampüsistan (TV seriál)
Kurşun Yarası (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)

Dokumentární

2003 Parmak İzi (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky