foto

Kentaró Tone

  • nar. 29.5.1982 (38 let)
    Hiroshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gekidžóban Seitokai jakuindomo
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Fušiša no ó
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Šikkoku no eijú
2015 Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
Psycho-Pass: film
2014 Seitokai jakuindomo *
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
2012 Holy Knight
2011 Seitokai jakuindomo
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
2009 Higaši no Eden: Air Communication

TV seriály

2019 W'z (TV seriál)
2018 Angolmois: Genkó kassenki (TV seriál)
Haišin no hitotači (E08)
Konoši no jukusue (E06)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Ingress (TV seriál)
Rámen daisuki Koizumi-san (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Zecubó no makuake (S02E01)
2017 Granblue Fantasy: The Animation (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
2016 Dagaši kaši (TV seriál)
Joker Game (TV seriál)
Kono bidžucubu ni wa mondai ga aru! (TV seriál)
Luck and Logic (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Oranžáda (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
2015 Concrete Revolutio: Čódžin gensó (TV seriál)
Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Kófuku Graffiti (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Šinso (S01E10)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Nisekoi (TV seriál)
Seitokai jakuindomo * (TV seriál)
2013 Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Danči Tomoo (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Júša ni narenakatta ore wa šibušibu šúšoku o kecui šimašita. (TV seriál)
2012 Hajate no gotoku!: Can't Take My Eyes Off You (TV seriál)
K (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Dantalian no šoka (TV seriál)
Hjóge mono (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
Sora no oto (TV seriál)
2009 Guin Saga (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
K-ON! (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2008 Itazura na Kiss (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky