foto

Kentaró Tone

  • nar. 29.5.1982 (37 let)
    Hiroshima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gekidžóban Seitokai jakuindomo
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Fušiša no ó
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Šikkoku no eijú
2015 Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
Psycho-Pass: film
2014 Seitokai jakuindomo *
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
2012 Holy Knight
2011 Seitokai jakuindomo
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
2009 Higaši no Eden: Air Communication

TV seriály

2018 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Ingress (TV seriál)
Rámen daisuki Koizumi-san (TV seriál)
2017 Granblue Fantasy the Animation (TV seriál)
Overlord II (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
2016 Dagaši kaši (TV seriál)
Joker Game (TV seriál)
Kono bidžucubu ni wa mondai ga aru! (TV seriál)
Luck and Logic (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Oranžáda (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Sangacu no Lion (TV seriál)
Uchū Patrol Luluco (TV seriál)
2015 Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Kófuku Graffiti (TV seriál)
Nisekoi: (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Date A Live II (TV seriál)
Seitokai jakuindomo * (TV seriál)
2013 Cuticle tantei Inaba (TV seriál)
Danči Tomoo (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Júša ni narenakatta ore wa šibušibu šúšoku o kecui šimašita. (TV seriál)
2012 Hajate no gotoku!: Can't Take My Eyes Off You (TV seriál)
K (TV seriál)
2011 Beelzebub (TV seriál)
Dantalian no šoka (TV seriál)
Hjóge mono (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Ikkitósen: Xtreme Xecutor (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
Sora no oto (TV seriál)
2009 Guin Saga (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
K-ON! (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 Dívka z Pekla 2 (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace