foto

Walter Niklaus

  • nar. 8.6.1925 (94 let)
    Köln, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Mein Bruder, der Clown (TV film)
1987 Der Hase im Rausch
Hraběnka Coselová (TV film) - vyp.
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film) - vyp.
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film) - vyp.
1982 Bahnwärter Thiel (TV film) - vyp.
1981 Nachspiel eines Verhörs (TV film)
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 2 (TV film)
1977 Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Verfolgung (TV film)
1976 Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
1975 Das unsichtbare Visier - Das Geheimnis der Masken (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Rätsel des Fjords (TV film)
Das unsichtbare Visier - Depot im Skagerrak (TV film)
1973 Brüder Lautensack, Die (TV film) - vyp.
Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
1972 Adjutant, Der (TV film)
1967 Kleiner Mann - was nun? (TV film) - vyp.
Šel sám (TV film)
1965 Abgelegt unter M (TV film)
1962 Die schwarze Galeere
Geheime Fäden (TV film)
1961 Das andere Gesicht (TV film)
Kaution (TV film)
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy

TV seriály

1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál) - vyp.
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1987 Der springende Punkt - vyp.
1975 Feigenblatt für Kuhle Wampe oder Wem gehört die Welt?, Ein (TV film) - vyp.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1960 Heute bei Krügers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky