foto

Dennis Cross

  • nar. 17.12.1924
    Whitefish, Montana, USA
  • zem. 6.4.1991 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Betrayal (TV film)
Dívčí komando
1972 Bounty Man, The (TV film)
1971 Mrs. Pollifax-Spy
1970 Crowhaven Farm (TV film)
1969 80 Steps to Jonah
1966 The Oscar
1965 Harlow
1958 How to Make a Monster
Screaming Mimi
1957 Crime of Passion
Naked in the Sun
1956 The Brass Legend
1953 Trip to Bountiful, The (TV film)
1952 Constitution Island (TV film)

TV seriály

1996 Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
It's a Man's World (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1960 The Blue Angels (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Jefferson Drum (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace