foto

Ossie Mair

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 To nejsi Ty
2008 San Saba
2007 American Zombie
2006 Rande naslepo
2003 Dvanáct do tuctu

TV seriály

2009 Star-ving (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Freedom (S01E02)
Californication (TV seriál)
Mlsný jazýček (S02E01)
Samantha Who? (TV seriál)
The Boss (S01E11)
2006 Hellsing (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Majáles (S01E09)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Frasier (TV seriál)
Pojišťovák tě vždy žaluje dvakrát (S11E13)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Hero Worship (S04E18)
Policie New York (TV seriál)
V troskách (S09E11)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Do Rico (S03E01)
1998 One World (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Hood, Bud a Kelly (1. část) (S10E14)
1995 Night Stand (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Kde leží všechna čest (S02E14)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Sibs (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Soup (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky