foto

Ossie Mair

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 To nejsi Ty
2008 San Saba
2007 American Zombie
2006 Hellsing
Rande naslepo
2003 Dvanáct do tuctu

TV seriály

2009 Star-ving (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Mlsný jazýček (S02E01)
Samantha Who? (TV seriál)
The Boss (S01E11)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Majáles (S01E09)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Hero Worship (S04E18)
Policie New York (TV seriál)
V troskách (S09E11)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Do Rico (S03E01)
1998 One World (TV seriál)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Hood, Bud a Kelly (1. část) (S10E14)
1995 Night Stand (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Kde leží všechna čest (S02E14)
1993 Frasier (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Sibs (TV seriál)

TV pořady

2004 The Soup (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace