foto

Philipp Niedersen

  • nar. 12.5.1981 (38 let)
    Wilhelmshaven, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Großmutters Courage (TV film)

TV seriály

2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Maskenball (S08E07)
2004 Sabine!! (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace