foto

Dom Irrera

  • nar. 18.11.1948 (69 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Comedy Central Roast of Bruce Willis (TV film)
2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
2016 The Bronx Bull
2006 Mezi námi zvířaty
2002 4th Tenor, The
Arnoldovy patálie
2000 A Man Is Mostly Water
1998 Big Lebowski
Kmotříček
1994 Mlčení šunek
1993 Public Enemy #2
1989 That's Adequate
1988 Nothin' Goes Right
The Cheech Show (TV film)
1987 Hollywoodská rošáda
Smart Alex
1982 Splitz - bláznivá dívčí kapela

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Gone with the Wind (S02E01)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
My Rifle My Pony and Me (S01E07)
The Return (S01E05)
další epizody (5)
2014 Bobovy burgery (TV seriál)
Ambergris (S04E18)
2010 Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
2007 Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Work Related (S03E10)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Noví přátelé (S04E19)
1998 Becker (TV seriál)
Damon (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Jak vyzrát na škvrňata (S08E12)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Arnoldovy patálie (TV seriál)
Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Fire (S05E19)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Rocko's Modern Life (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2012 Sunset Strip
2010 I Am Comic
2007 Heckler
2005 The Aristocrats
2002 Comedian
Pet Star (TV seriál)
2001 Open Mic
2000 You Lie Like a Dog (TV seriál)
1988 Paul Reiser Out on a Whim (TV film)

TV pořady

2009 Joe Rogan Experience (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Surviving the Holidays with Lewis Black (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Spicks and Specks (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace