foto

Young-ha Lee

  • nar. 17.1.1950 (69 let)
    Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Donggabnaegi gwaoihagi leseun II

TV seriály

2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
Woolijib kkuldanji (TV seriál)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
SOS nareul goohaejwo (TV seriál)
2012 Nae insaengui danbi (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Geulroria (TV seriál)
2008 Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2007 Hiteu (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
2006 Maenbarui sarang (TV seriál)
Neon eoneu byeoleseo wassni? (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
Ibyeole daecheohaneun wooriui jase (TV seriál)
Seulpeun yeonga (TV seriál)
2004 Baekseol gongju (TV seriál)
Mianhada, saranghanda (TV seriál)
Wangkkot seonnyeonim (TV seriál)
2003 Nae insaengui kongkkakji (TV seriál)
Naneun dallinda (TV seriál)
Sangduya, hakgyogaja! (TV seriál)
2001 Geuraedo saranghae (TV seriál)
Yeouwa somsatang (TV seriál)
Yi bubuga saneun beop (TV seriál)
2000 Naneun geunyeoga jota (TV seriál)
1999 Heureuneun geosi sewolppunirya (TV seriál)
Urineun gil ilheun jakeun saereul boatda (TV seriál)
1998 Jongyihak (TV seriál)
Romaenseu (TV seriál)
Sarang (TV seriál)
Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1997 Sinderelra (TV seriál)
1996 Gaseumeul yeoleora (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
1994 Yi yeojaga saneun beop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace