foto

Hye-sook Lee

  • nar. 4.9.1962 (57 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Národní reprezentace
2008 Moobangbi dosi
Woori jipyeo wae wassni?
2001 Wani wa Junha
1998 Bai Jun
1992 Kimui jeonjaeng
1991 Eunmaneun oji anhneunda
Jeolmeun nalui chosang

TV seriály

2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
2015 Dolaon hwanggeumbok (TV seriál)
Palangsaeui jib (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Paeseon wang (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2010 Hobakggot soonjung (TV seriál)
Yiutjip wensoo (TV seriál)
2009 Bop jo (TV seriál)
Hieoro (TV seriál)
Mangsulyijima (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2008 Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
Yuriui seong (TV seriál)
2007 Geudaeui punggyeong (TV seriál)
Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
그라운드 제로 (TV seriál)
2006 Deuksususailji: 1Hokwan sakeon (TV seriál)
Miseuteo gootbai (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 Haehoo (TV seriál)
Leobeuhollik (TV seriál)
Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
Wondeopul raipeu (TV seriál)
2004 Hyeong (TV seriál)
Hyeongsoonimeun yeolahob (TV seriál)
Sawolui kiseu (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Hoejeonmokma (TV seriál)
Hwangui yeoja (TV seriál)
Naneun dallinda (TV seriál)
Wepungdangdang neunyeo (TV seriál)
헬로 발바리 (TV seriál)
2002 Cheomseongdaeui dal (TV seriál)
Myeongnyang sonyeo seonggonggi (TV seriál)
Ne meotdaero haera (TV seriál)
2001 Matissneun cheonghon (TV seriál)
Saeumma (TV seriál)
2000 Deok yi (TV seriál)
Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
Naneun geunyeoga jota (TV seriál)
1999 Hakgyo (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky