foto

Friderikke Maria Hörbe

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tatort - Der vierte Mann (TV film)
2003 Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2002 Und die Braut wusste von nichts (TV film)

TV seriály

2017 Country Girls (TV seriál)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Recht und Gerechtigkeit (S14E21)
Johannes (S14E20)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schwere Prüfungen (S14E41)
2010 Dr. Chauvi (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Sestřička (S09E16)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Millionärin (S04E02)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Die Graslöwen (TV seriál)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die letzte Chance (S03E05)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky