foto

Friderikke Maria Hörbe

  • nar. 1971

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tatort - Der vierte Mann (TV film)
2003 Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2002 Und die Braut wusste von nichts (TV film)

TV seriály

2017 Country Girls (TV seriál)
2010 Dr. Chauvi (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Die Graslöwen (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)

Galerie (6)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky