foto

Terry Nation

  • nar. 8.8.1930
    Cardiff, Wales, Velká Británie
  • zem. 9.3.1997 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1973 Dům v Nightmare Parku

TV seriály

1985 MacGyver (TV seriál)
Poslední boj (S01E07)
Svět podle Trumba (S01E06)
Kořist (S01E05)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Ztracena v pustině - původní scénář
1986 Dokonalá vražda (TV film)
1974 Londýnské spiknutí
1973 Dům v Nightmare Parku - původní scénář
1970 And Soon the Darkness
1965 The Man in a Looking Glass (TV film)
1961 What a Whopper!

TV seriály

1989 A Fine Romance (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Someone Waiting (E24)
A Death in the Family (E21)
Five Miles to Midnight (E17)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
A Home of One's Own (E16)
Chain of Events (E11)
Someone Like Me (E07)
další epizody (4)
1969 Department S (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
The Dalek Invasion of Earth: Flashpoint (S02E09)
The Dalek Invasion of Earth: The Waking Ally (S02E08)
The Dalek Invasion of Earth: The End of Tomorrow (S02E07)
další epizody (11)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Daleks: The Survivors (S01E06)
The Daleks: The Dead Planet (S01E05)
1962 Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Hancock (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Idiot Weekly, Price 2d, The (TV seriál)

TV pořady

1955 The Ted Ray Show (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2010 Přežít! (TV seriál) - kniha
Naděje nikdy neumírá (S02E06) - kniha
Návrat (S02E05) - kniha
Dole v dole (S02E04) - kniha
další epizody (6)
2008 Přežít! (TV seriál) - kniha
Útěk (S01E06) - kniha
Falešný prorok (S01E05) - kniha
Můj dům, můj hrad (S01E04) - kniha
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky