foto

Jimmy Shubert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Room 6
The Darkroom
2005 Cut Off
Mr. & Mrs. Smith
2003 Loupež po italsku
2002 Expres foto
2000 Divoké kočky
1999 Go

TV seriály

2013 Back in the Game (TV seriál)
Maron (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A test reality (S01E11)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Murphyho lež (S06E06)
Jízda (S06E01)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Domovo vykoupení (S05E06)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Princova nevěsta (S03E19)
2006 Heist (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Fight Schlub (S08E22)
Gambling N'Diction (S08E13)
Fresh Brood (S08E12)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
G'Night, Stalker (S08E09)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Awful Bigamy (S06E24)
2003 Lucky (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
Dva z Queensu (TV seriál)
Santa Claustrophobia (S06E11)
Driving Reign (S05E20)
Attention Deficit (S05E13)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Mammary Lane (S05E05)
Screwed Driver (S04E19)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Inner Tube (S03E17)
1999 Angel (TV seriál)
Rozum a cit (S01E06)
Druhá šance (TV seriál)
Zlí draci (S01E05)
Pohotovost (TV seriál)
Výpadek (S05E20)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Zmizení (S05E04)

Dokumentární

2017 I Am Sam Kinison
2016 Dying Laughing
2012 Finding the Funny

Host

TV pořady

2011 Naughty Show, The (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky