foto

Liz Fenning

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Recovery
San Andreas Mega Quake (TV film)
2018 Atlantic Rim 2
Flight 666
2017 Brightside (TV film)
2016 Ghosthunters
OMG... We're in a Horror Movie
2011 Box of Shadows

TV seriály

2013 Californication (TV seriál)
Všichni jenom kritizujou (S06E08)
2012 Deadly Alibi (TV seriál)
Smrtelné hříchy (TV seriál)
2008 Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Kvůli sexu na pohotovosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky