foto

Soon-chang Hong

  • nar. 14.1.1947 (73 let)
    Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sojoonghan nalui ggoom
2009 Cheongdambosal
2007 Narara Heo Dong-gu
2002 Gonggongui jeok

TV seriály

2019 Choigoui chikin (TV seriál)
2012 Soosanghan gajok (TV seriál)
2011 Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
2010 Kukgaga bureumda (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
Saramui adeul (TV seriál)
2008 Heungdeulrijima (TV seriál)
Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
Jumong (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
2005 영재의 전성시대 (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2000 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)
Pailleos (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky