foto

Mike Carlsen

  • nar. 24.3.1980 (38 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 We Are Unsatisfied
2017 Anna & The Asteroid
Lost Cat Corona
2016 11:55
Custody
2015 Construction
2014 Mezi náhrobními kameny
2013 Ice
2012 Raubíř Ralf
2006 Mentor

TV seriály

2019 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Says Bye! (S04E12)
Kimmy Finds a Liar! (S04E10)
Sliding Van Doors (S04E09)
další epizody (4)
2018 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Is... Little Girl, Big City! (S04E01)
2017 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Bites an Onion! (S03E13)
Kimmy Pulls Off a Heist! (S03E10)
Kimmy's Roommate Lemonades! (S03E02)
další epizody (4)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Sees a Sunset! (S02E12)
Kimmy Goes to Her Happy Place! (S02E10)
Kimmy Goes to a Hotel! (S02E08)
další epizody (7)
2015 Daredevil (TV seriál)
Condemned (S01E06)
World on Fire (S01E05)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Kisses a Boy! (S01E05)
2014 Believe (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
New Hundred (S03E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Oppo Research (S06E04)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Odpočet (S02E13)
2011 Pan Am (TV seriál)
Truth or Dare (E07)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
When It Rains, It Pours (S05E02)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Těžká práce (S04E13)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Inches (S01E08)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace