foto

Jin-myeong Go

  • nar. 1956
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jongryeonamu sup
2003 Ijung gancheob
Naesarang ssagaji
2002 Seoul
2000 Sanchaek
1997 Neombeo 3
1996 Park bonggon gachulageon

TV seriály

2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
2014 Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Insoodaebi (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2009 Geujeo barabodaga (TV seriál)
2007 Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky