foto

Elias Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1995 Frasier (TV seriál)
Klub (S02E18)
Opičí vrah (S02E13)
1994 Plný dům (TV seriál)
Trochu dřív, Little Richarde (S07E23)
1993 Thea (TV seriál)
1992 Plný dům (TV seriál)
To mi sám čert nakukal (S05E19)
1991 Plný dům (TV seriál)
Setkání s králem (S05E05)
1989 Na zdraví (TV seriál)
For Real Men Only (S08E08)
1986 One Big Family (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Steambath (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Nashledanou, sbohem a amen (S11E16)
OSN, noc a hudba (S11E10)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Běh pro peníze (S11E09)
Kdo ví? (S11E05)
Propaganda (S11E03)
další epizody (8)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
To byl den po Vánocích (S10E10)
Zaručené informace (S10E04)
To je showbyznis 2 (S10E02)
další epizody (8)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Betonové přátelství (S09E03)
1979 Delta House (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
1975 Hot L Baltimore (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
What Do You Do When the Boss Says 'I Love You' (S03E20)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Courtship of Mary's Father's Daughter (S03E15)
Operation: Lou (S03E13)
1971 All in the Family (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 The Everly Brothers Show (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)

TV pořady

1970 Don Knotts Show, The (TV pořad)
Kraft Music Hall Presents: The Des O'Connor Show (TV pořad)
1969 Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1994 Frasier (TV seriál)
Dobrodružství v ráji 1/2 (S02E08)
Kandidát (S02E07)
Pivo U Duka (S02E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace