foto

C.J. Wilson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Vigilante
2017 Easy Living
2016 Daykwon
Místo u moře
2015 Demolice
Stážista
2013 The Sound of Music Live! (TV film)
2012 Chuť znovu žít
Ghoul (TV film)
2009 My Father's Will
2001 Campfire Stories

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
Relokační služba Orion (č. 159) (S07E09)
2018 The Looming Tower (TV seriál)
Now It Begins… (E01)
Bull (TV seriál)
Grey Areas (S02E12)
Quantico (TV seriál)
The Art of War (S03E11)
Deep Cover (S03E08)
2017 Hříšnice (TV seriál)
Part VII (S01E07)
Part VI (S01E06)
Part V (S01E05)
další epizody (7)
Colony (TV seriál)
Company Man (S02E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
R jako Romeo (S06E11)
Dům s vlajkou (S06E10)
Loutky (S06E09)
další epizody (9)
2016 The Characters (TV seriál)
Dr. Brown (E08)
Tim Robinson (E07)
Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
51. kapitola (S04E12)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Otázka důvěry (S02E03)
Pro Joea (S02E02)
Takoví normální Američané (TV seriál)
New Car (S02E08)
Cardinal (S02E02)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Safe House (S01E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
A Precious Commodity (S05E03)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Job (S02E12)
2011 Pan Am (TV seriál)
Cesta na východ (E04)
Pilot (E01)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Soldier's Heart (E03)
2006 Bratrství (TV seriál)
Genesis 27:29 (S01E02)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prostá duše (S06E07)
2005 Beze stopy (TV seriál)
Nebezpečný svět (S04E02)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
The Price of Nobility (S04E22)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Způsobilost (S03E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Collar (S12E11)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
A Losing Season (S11E14)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky