foto

Marija Rasskazova

  • nar. 24.8.1987 (33 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gluchar v kino
Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
Ljubov lečit (TV seriál)
2018 Mama (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Šachmatnaja koroleva (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Zerkala ljubvi (TV seriál)
2016 Iz Sibiri s ljubovju (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Chod koňom (S02E22)
Samuraj (S02E20)
Kuda ty? (S02E16)
další epizody (4)
Pjatnickij (TV seriál)
Rabota nad ošibkami (S03E10)
2010 Otděl (TV seriál)
Po pravu (E03)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Papaša (S03E56)
V ogně (S03E48)
Vojna (S03E46)
další epizody (42)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
15 minut slavy (S04E22)
Čas Volkova (TV seriál)
Daniel (S04E24)
2009 Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
Opjaněnije (S02E46)
další epizody (47)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Gosť rabočij (S01E46)
Igra (S01E43)
další epizody (7)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Palač (S03E16)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky