foto

Brenda Hillhouse

  • nar. 11.12.1953 (65 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Od soumraku do úsvitu
1994 Pulp Fiction: Historky z podsvětí
1991 Osudy (TV film)
1989 I Know My First Name Is Steven (TV film)
1987 My Best Friend's Birthday
1986 Acceptable Risks (TV film)
1982 Na plechárně
Two of a Kind (TV film)

TV seriály

1995 Pohotovost (TV seriál)
Mateřství (S01E24)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
The People Next Door (TV seriál)
1987 The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Fuchs Me? Fuchs You! (S04E13)
1983 Bay City Blues (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky