foto

Chantal Giuliani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 L'Inconnu de Brocéliande (TV film)
2014 La clinique du docteur Blanche (TV film)
2011 Marthe Richard (TV film)
2008 Coco Chanel (TV film)
2006 Les Amants du Flore (TV film)
2005 Galilée ou L'amour de Dieu (TV film)
Jaurès, naissance d'un géant (TV film)
2004 Otec Goriot (TV film)
2003 Volpone (TV film)
2000 César (TV film)
1984 Thé à la menthe, Le
1982 Le château de l'Amaryllis (TV film)

TV seriály

2015 Chérif (TV seriál)
Code d'honneur (S02E04)
A coeur ouvert (S02E03)
2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
Reine d'un jour (S01E07)
Diagnostic : meurtre (S01E06)
další epizody (8)
Odysseus (TV seriál)
2010 1788... et demi (TV seriál)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
Grand Star (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Vražda muža z ledovce (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky