foto

Andy Callahan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Inside Game
2013 Nicky Deuce (TV film)
2006 Nebezpečné pouto (TV film)

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Password (S02E11)
Invitation Only (S02E07)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Muži zákona (S01E11)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Den, kdy se změnil svět (S05E10)
Hledač výstřelů (S05E05)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Ústav (S04E21)
Restart (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky