foto

Stephen Butler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Never Say Macbeth
Stand Up
2006 Thanks to Gravity
2005 IceMaker
1996 Ptáci v trní - Ztracené roky (TV film)
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
1994 Čas pravdy
1992 Policajtská čest
1990 Vánoce mezi svými (TV film)
1989 Return to Justice
1987 Choď jako člověk
1985 Hellhole
Modlitba smrti

TV seriály

1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (5)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky