foto

Ingrid Oliu

  • nar. 9.10.1963 (55 let)
    Boyle Heights, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Před očima (TV film)
2006 God's Waiting List
The Divorce Ceremony
2002 Správný ženský jsou do kulata
1991 Stop at Nothing (TV film)
1990 Hráči se smrtí
1988 Ukaž, co umíš
1985 American Drive-In
Hellhole
Můj příliš hříšný život (TV film)

TV seriály

2006 Smith (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Užovka (S02E01)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Batman (TV seriál)
The Man Who Killed Batman (S01E49)
Harley and Ivy (S01E47)
1992 Batman (TV seriál)
Cat Scratch Fever (S01E33)
The Strange Secret of Bruce Wayne (S01E29)
Vendetta (S01E21)
další epizody (5)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 I Married Dora (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace