foto

Sergej Valcov

  • nar. 19.10.1971 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Mjortvyje duši

TV seriály

2019 Počti semejnyj dětěktiv (TV seriál)
2018 Děkabristka (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Belov (S01E02)
Časy Fišera (S01E01)
Pjatnickij (TV seriál)
Svidětěl (S01E09)
Krov na doroge (S01E06)
Sila slov (S01E05)
další epizody (5)
2009 Meč (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Vam na pogony (S01E42)
další epizody (15)
Ment v zakoně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky