foto

Greg Hovanessian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva u Midway
2018 The New Romantic
eHero
2017 Love of My Life
2016 Deadly Inferno (TV film)
Hacker
2015 On the Twelfth Day of Christmas (TV film)
2013 AKP: Job 27

TV seriály

2019 Hudson & Rex (TV seriál)
Jiný život (TV seriál)
Ahoj (S01E10)
Srdce a duše (S01E09)
How the Light Gets Lost (S01E08)
další epizody (10)
When Hope Calls (TV seriál)
2018 Cardinal (TV seriál)
Northwind (S02E05)
Toof (S02E04)
Terri (S02E03)
další epizody (4)
UnREAL (TV seriál)
All In (S04E01)
2017 The Mist (TV seriál)
The Tenth Meal (E10)
The Waking Dream (E09)
The Law of Nature (E08)
další epizody (8)
Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
2016 Slasher (TV seriál)
Oko za oko (S01E01)
2015 Království (TV seriál)
Rozchod (S02E19)
2014 V utajení (TV seriál)
She Believes (S05E13)
2013 Nikita (TV seriál)
Self-Destruct (S03E19)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky