foto

Oh-min Kwon

  • nar. 14.11.1997 (21 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Radeuio deijeu
2007 Kimkwanjang dae Kimkwanjang dae Kimkwanjang
Mannameui kwangjang
2005 Welkeom tu Dongmakgol
2004 Neundaeeui yoohok
2001 Dalmaya nolja

TV seriály

2009 Bop jo (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2003 Hoejeonmokma (TV seriál)
Hwangui yeoja (TV seriál)
Olin (TV seriál)
2002 Nae sarang Patjwi (TV seriál)
Seonmul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky