foto

Hyeon-ho Heo

  • nar. 2.8.1946 (74 let)
    Provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sarangeun biteul tago
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng
2002 Gudseeora geumsuna
YMCA Yagudan
2001 Raybang

TV seriály

2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Hello! Miss (TV seriál)
2005 Seoreowora ityeojindaneungeoseun (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
2000 Wenmanhaeseon keudeuleul makeulsu eopda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky