foto

Chang-sook Kim

  • nar. 15.1.1949 (71 let)
    Okres Wando, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Dodookmatgo motsala
1975 Nu zi tai quan qun ying hui
1974 Jeungeon

TV seriály

2016 Dasi sijaghae (TV seriál)
2015 Eomma (TV seriál)
2014 Eommaui jungwon (TV seriál)
2012 Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
2011 Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
2010 Naneun byeorireobshi sanda (TV seriál)
2008 Jeoncheoga yeopbange sanda (TV seriál)
Kokkiri (TV seriál)
Saranghae euljima (TV seriál)
2007 9huimal 2aut (TV seriál)
Saranghaedo gwaenchanhah (TV seriál)
사랑하는 사람아 (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)
Naesarang motnanyi (TV seriál)
2005 Sarang gongkam (TV seriál)
고향역 (TV seriál)
2004 Geumjjokgateun nae saekki (TV seriál)
Naui sumeun sarang (TV seriál)
2003 Baekjoui hosu (TV seriál)
Oktapbang koyangi (TV seriál)
2002 Gyeolhon hapsida (TV seriál)
Insaenghwabo (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
Sarangeul yeyakhaseyo (TV seriál)
2001 Abeojicheoreom salgi sireosseo (TV seriál)
Maeil geudaewa (TV seriál)
Ttakjohah (TV seriál)
2000 Jinshil (TV seriál)
Ondal wangjadeul (TV seriál)
Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)
1999 Hae tteu go dal tteu go (TV seriál)
Yujeong (TV seriál)
1997 Peuropojeu (TV seriál)
Saranghanikka (TV seriál)
Weding deureseu (TV seriál)
1994 M (TV seriál)
1993 Salanaleun jaui seulpeum (TV seriál)
1992 질투 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky