foto

Myeong-hwan Go

  • nar. 18.4.1972 (48 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
Eommaeui seontaeg (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Yeppeun namja (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
Jachebalkwang geunyeo (TV seriál)
Kangchulbonsaek (TV seriál)
2011 Teukbyeol susadae MSS (TV seriál)
2008 Kangcheok deul (TV seriál)
2007 Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
Romaeseu heonteo (TV seriál)
2006 Doksincheonha (TV seriál)
Domangja Lee Du Yong (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
2002 Romangseu (TV seriál)
렛츠 고! (TV seriál)
2001 Ttakjohah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky