foto

David Black

  • nar. 21.4.1945 (74 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Zákon pomsty
1994 The Cosby Mysteries (TV film)
1992 Dědictví lží (TV film)
1991 Drsnej polda
1989 Nasty Boys (TV film)

TV seriály

2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nekalá konkurence (S01E16)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Fire This Time (S12E08)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Tabloid (S08E23)
Carrier (S08E17)
Castoff (S08E13)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Nullification (S08E05)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
In Memory Of (S02E07)
God Bless the Child (S02E05)
A Death in the Family (S01E13)
další epizody (4)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)
Happily Ever After (S01E05)
The Reaper's Helper (S01E03)
další epizody (4)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Nezbytná tvrdost
1990 Krutá posedlost

TV seriály

2007 O.C. (TV seriál)
The Groundhog Day (S04E12)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace