foto

I.C. Rapoport

  • nar. 13.5.1937 (82 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Horečka z Jericha (TV film)
1992 Černá smrt (TV film)
1988 Soukromý pozemek (TV film)
1983 I Married Wyatt Earp (TV film)
Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
1982 Innocent Love, An (TV film)
Thou Shalt Not Kill (TV film)
1981 Steeler and the Pittsburgh Kid, The (TV film)
Word of Honor (TV film)
1976 Diary of the Dead
1972 Zabít klauna

TV seriály

2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2003 Veritas (TV seriál)
2000 Případ pro Sam (TV seriál)
Náhodný čin (S04E11)
Něco za něco (S04E09)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Nevěra (S04E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shield (S09E17)
Haven (S09E12)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Venom (S09E07)
Burden (S08E20)
Expert (S08E12)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)
We Like Mike (S07E20)
Working Mom (S07E14)
další epizody (4)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Deadbeat (S07E07)
Pro Se (S06E21)
Blood Libel (S06E09)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Wannabe (S05E16)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Precious (S05E07)
1991 Street Justice (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1982 Thou Shalt Not Kill (TV film)

TV seriály

1982 Born to the Wind (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2003 Veritas (TV seriál)
2000 Případ pro Sam (TV seriál)
Vražedná identita (S04E13)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Přízraky minulosti (S04E04)
Nevidím, neslyším (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace