foto

Paul Tigue

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Candy Jar
Deany Bean is Dead
Delivery
2017 The Two Dogs
2016 Ženy 20. století
2014 Lucky Stiff
2012 Knife to a Gunfight
2009 Slabý druh
2008 Beneficiary, The
2005 Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
2001 Greatest Intergalactic Hero, The
2000 Spoof! An Insider's Guide to Short Film Success
1996 Cyberstalker

TV seriály

2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Svatba (S05E12)
Transparent (TV seriál)
Transparent Musicale Finale (S05E01)
2015 The Inspectors (TV seriál)
2014 2 $ocky (TV seriál)
A druhá míza (S03E22)
2013 Firsts (TV seriál)
2012 The First Family (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2006 Courting Alex (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
2004 Stones, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje morální dilema (S03E17)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Paternity (S01E03)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Láska bratrská (S05E21)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Titáni (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Bay of Pigs (S04E09)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky