foto

San Jeon

  • nar. 2.10.1957 (63 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Ssam maiwei (TV seriál)
2009 Saramui adeul (TV seriál)
2008 Chin bubuui tansaeng (TV seriál)
Naui pituseongi yeonin (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
2013 Lubiui banji (TV seriál)
2012 Jeoeosae, naragada (TV seriál)
2000 Naneun geunyeoga jota (TV seriál)
1998 Cheonsaui kiseu (TV seriál)
Maenbalui cheongchun (TV seriál)
1997 Pa rang sae neun it da (TV seriál)
1995 Jeomeunyiui yangji (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky