foto

Aaron Zelman

  • nar. 7.1.1973 (48 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Resurrection (TV seriál)
Prophecy (S02E10)
2014 Resurrection (TV seriál)
Revelation (S02E01)
Torn Apart (S01E08)
The Returned (S01E01)
2012 Zločin (TV seriál)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Začátky (S02E06)
2011 Zločin (TV seriál)
Obstrukce (S01E08)
2010 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Don't Forget to Thank Mr. Zedeck (S03E06)
The Dog Is Happier Without Her (S03E02)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Vytáhli mi ji z ledvin (S02E08)
Hey! Mr. Pibb! (S02E04)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Nejsme přece zvířata (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Zlodějská čest (S02E20)
Strach a odpor (S02E16)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Psychodrama (S02E04)
Machismo (S01E19)
Jed (S01E13)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Znovu se nesplést (S01E03)
2004 Zákon a pořádek (TV seriál)
Can I Get a Witness? (S14E16)
2003 Zákon a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Blaze (S14E05)
Suicide Box (S13E16)
2002 Zákon a pořádek (TV seriál)
American Jihad (S13E01)
DR 1-102 (S12E13)
2001 Zákon a pořádek (TV seriál)
Myth of Fingerprints (S12E07)
Judge Dread (S11E23)
Whiplash (S11E19)
další epizody (5)
2000 Zákon a pořádek (TV seriál)
Return (S11E05)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
Caviar Emptor (S14E23)
Gaijin (S14E22)
další epizody (14)
2003 Zákon a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Compassion (S14E09)
Embedded (S14E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Resurrection (TV seriál)
Loved in Return (S02E13)
Steal Away (S02E12)
True Believer (S02E11)
další epizody (4)
2014 Resurrection (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
Forsaken (S02E08)
Miracles (S02E07)
další epizody (17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky