foto

Aaron Zelman

  • nar. 7.1.1973 (46 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Resurrection (TV seriál)
Prophecy (S02E10)
2014 Resurrection (TV seriál)
Revelation (S02E01)
Torn Apart (S01E08)
The Returned (S01E01)
2012 Zločin (TV seriál)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Začátky (S02E06)
2011 Zločin (TV seriál)
Obstrukce (S01E08)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Zlodějská čest (S02E20)
Strach a odpor (S02E16)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Psychodrama (S02E04)
Machismo (S01E19)
Jed (S01E13)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Znovu se nesplést (S01E03)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Can I Get a Witness? (S14E16)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Blaze (S14E05)
Suicide Box (S13E16)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
American Jihad (S13E01)
DR 1-102 (S12E13)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Myth of Fingerprints (S12E07)
Judge Dread (S11E23)
Whiplash (S11E19)
další epizody (5)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Return (S11E05)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
Caviar Emptor (S14E23)
Gaijin (S14E22)
další epizody (14)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Compassion (S14E09)
Embedded (S14E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Resurrection (TV seriál)
Loved in Return (S02E13)
Steal Away (S02E12)
True Believer (S02E11)
další epizody (4)
2014 Resurrection (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
Forsaken (S02E08)
Miracles (S02E07)
další epizody (17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace