foto

Kaori Šima

  • nar. 19.7.1946 (73 let)
    Izumi, Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Juzuriha
2012 Dear Mama (TV film)
2010 赤い霊柩車 黒い同窓会 (TV film)
2006 Gógai! Džiken kiša Misaki (TV film)
Šinmai džiken kiša Misaki 2 (TV film)
2004 Satsui (TV film)
1996 Another XX: akai satsujinsha
1985 Yamashita shônen monogatari
1982 Munasawagi no hôkago
1980 Nidžúši no hitomi (TV film)
1978 Jasei no šómei
1969 Kigeki ekimae sanbashi
1967 Čiekošó
1966 Ztracený sex
1963 Hošikuzu no mači
1962 Kigeki: Detatoko šóbu – "Čindžarara monogataro" jori
Plný život

TV seriály

2015 Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
2014 Peter no sórecu (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
2010 Rikon dókjo (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Gōsuto furenzu (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
2003 Kids War 5 (TV seriál)
2002 Kids War 4 (TV seriál)
2001 Kids War 3 (TV seriál)
2000 Kids War 2 (TV seriál)
1999 Kids War (TV seriál)
1996 Doku (TV seriál)
1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)
1971 Haru no sakamiči (TV seriál)

Dokumentární

2015 Next World: Watašitači no mirai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky