foto

Kyeong-shim Lee

  • nar. 19.9.1972 (46 let)
    Jongin, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Anjeunbaengi kkoch

TV seriály

2017 Cheongchunsidae 2 (TV seriál)
2016 Cheongchunsidae (TV seriál)
Sollomoneui wijeung (TV seriál)
Woolijibe saneun namja (TV seriál)
2015 Woolji anneun sae (TV seriál)
2014 Heelreo (TV seriál)
1998 Maeumyi gowayaji (TV seriál)
1997 Wanbyeokhan namjaleul mannaneun bangbeop (TV seriál)
Yae gam (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)
Saranghandamyeon (TV seriál)
1995 Jeomeunyiui yangji (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace