foto

Sun-hee Lee

  • nar. 1958
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
2014 Soongeumui ddang (TV seriál)
2012 아모레미오 (TV seriál)
2011 Gashinamoo sae (TV seriál)
2009 Ahbeojieui jip (TV seriál)
2007 Aeeo siti (TV seriál)
Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2003 장미울타리 (TV seriál)
2002 Geochimeopsneun sarang (TV seriál)
1998 Romaenseu (TV seriál)
1997 Model (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky