foto

Shin-woo Ahn

  • nar. 30.11.1973 (46 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Doo salamida

TV seriály

2016 Jang Yeong-sil (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
아모레미오 (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
Dosigoedam dejabyu sijeun 2 (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Deungsinbul (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)
Yongui nunmul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky