foto

Gary Weist

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 Firelight (TV film)
2011 Ztracený Valentýn (TV film)
1999 Muž zázraků (TV film)
1997 Hořící peklo (TV film)
1988 Sam Found Out: A Triple Play (TV film)
Velitelkou v pekle (TV film)
1985 Rockhopper (TV film)
1984 Grace Quigley
1983 Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
Vánoční dárek (TV film)
1982 Drop-Out Father (TV film)
1977 Secret Space, A
The Great Bank Hoax
1972 Sestry
1971 Glen and Randa

TV seriály

2004 Právo a pořádek (TV seriál)
The Dead Wives Club (S15E02)
Paradigm (S15E01)
C.O.D. (S14E24)
další epizody (13)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Compassion (S14E09)
Embedded (S14E08)
další epizody (24)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Wheel (S13E09)
Asterisk (S13E08)
Open Season (S13E07)
další epizody (8)
2000 Beat, The (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1995 Under Fire (TV seriál)
1994 Road Home, The (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace