foto

Henrik Vincent Thiesen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Aldrig mere i morgen
2016 Swinger
2015 V Polynésii jsou lidojedi
2014 Tyhjyys
2009 Lovec mozků
2008 Det perfekte kup
Frode og alle de andre rødder
Grisen
2006 Čtyři děti a jeden otec II
2005 Bare Holger
2002 Humørkort-stativ-sælgerens søn

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
Simone (E09)
Overlevelse (E08)
další epizody (10)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2014 Bankerot (TV seriál)
Prokletá srdce (TV seriál)
2013 Vláda (TV seriál)
Rozum a cit (S03E09)
Nesesmilníš (S03E05)
2012 Rita (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 1/2 (E09)
Oko za oko 2/2 (E08)
Vláda (TV seriál)
Oni a my (S02E06)
2010 Den 2. side (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Umění možného (S01E03)
2009 Kristian (TV seriál)
Pact (TV seriál)
2001 Løjserne (TV seriál)

Dokumentární

2015 Future Road
2013 Poslední sny
2012 My Love - Historien om Poul og Mai

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Han, hun og Strindberg

TV seriály

2012 Rita (TV seriál)
Anarkisten (S01E03)

Dokumentární

2018 Human Shelter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace