foto

Lisbet Lundquist

  • nar. 25.3.1943 (76 let)
    Hellerup, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Han, hun og Strindberg
2005 Morke
2003 Do tvých rukou
1996 Den store kul-tur (TV film)
1995 Farligt venskab
1994 Frække Frida og de frygtløse spioner
1981 Slingrevalsen
1977 Pas på ryggen, professor
1975 Anne og Paul (TV film)
Violer er blå
1974 Kys det hele fra mig (TV film)
Skipper & Co.
1973 Solstik på badehotellet
1972 Familien med de 100 børn
Lenin, din gavtyv
Præsten i Vejlby
1971 Deviation
1970 Ang.: Lone
Sangen om den røde rubin
Stille dage i Clichy
Whirlpool

TV seriály

2012 Rita (TV seriál)
Hykleren (S01E06)
Beskytteren (S01E05)
Anarkisten (S01E03)
další epizody (4)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-13/01 (S03E09)
Assistancemelding A-3/01 (S03E02)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-2/01 (S03E01)
Assistancemelding A-31/00, del 2 (S02E07)
Assistancemelding A-31/00, del 1 (S02E06)
další epizody (7)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 2 (S01E09)
Assistancemelding A-19/00, del 1 (S01E08)
Assistancemelding A-15/00 (S01E06)
další epizody (8)
1999 Olsen-bandens første kup (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1994 Flemming og Berit (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Dokumentární

2003 Året i Kongehuset 2003 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace