foto

Boris Čerdyncev

  • nar. 31.10.1948 (70 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sokrovišča dvenadcati bogov
2006 Serko
2001 Svéráz národního lovu v zimě
1999 Duch
1998 Svéráz národního rybolovu
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
1995 Svéráz národního lovu
Vsjo budět chorošo
1993 Akt

TV seriály

2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělovaja žesť (S16E23)
Fakty protiv čuvstv (S16E20)
Semejnoje dělo (S16E19)
další epizody (19)
2015 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vysšaja mera (S15E23)
Myš nělepaja (S15E22)
Domik v lesu (S15E21)
další epizody (21)
2014 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chorošije kadry (S14E36)
So smertělnym ischodom (S14E35)
Utrenňaja počta (S14E34)
další epizody (35)
2013 Major policii (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Žertva ljubvi (S13E38)
Igra na vybyvanije (S13E35)
Ščelkunčik i Maugli (S13E34)
další epizody (31)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Děmbel (S12E35)
Zasada (S12E34)
další epizody (34)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Legkije děňgi (S04E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Krasnyj strelok (S11E29)
další epizody (39)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
další epizody (20)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děvjať žizněj (S09E32)
Propavšije bez vesti (S09E31)
Favority fortuny (S09E30)
další epizody (31)
2007 Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boj bez pravil (S08E26)
Opasnaja komandirovka (S08E25)
Poslednij bestseller (S08E24)
další epizody (25)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška (S07E26)
Mentovskij romans (S07E25)
Strela suďby (S07E24)
další epizody (25)
2004 Mangust (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S02E08)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mama (S06E26)
Koněc kvartala (S06E25)
Ubijstvo po receptu (S06E24)
další epizody (23)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Poslednij urok (S05E23)
Byvšij. Časť 2 (S05E21)
další epizody (12)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Striptiz po-tajski (S04E24)
Smertělnaja bolezň (S04E20)
Izgoj (S04E19)
další epizody (19)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
Zvezdnaja bolezň (S03E21)
další epizody (17)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zakazčik (S02E24)
Čestnoje pioněrskoje (S02E21)
Raritět (S02E20)
další epizody (14)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
Mnogaja leta (S01E27)
další epizody (16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace