foto

Igor Šibanov

  • nar. 14.9.1944
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 20.9.2019 (75 let)
    Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Čelověk u okna
2005 Snění o kosmu
2004 Skupina Edelweiss
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
1998 O zrůdách a lidech
1997 Bratr
Upyr
1994 Zámek

TV seriály

2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Illjuzija ubijstva (S13E12)
Polnyj rasčet (S13E09)
Semejnyj podrjad (S13E05)
další epizody (5)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děmbel (S12E35)
Cezar (S12E26)
Nachodka (S12E23)
další epizody (18)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
Krasnyj strelok (S11E29)
Sam sebe supermen (S11E27)
další epizody (24)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
Verbnoe voskresene (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Avtostop (S03E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
Koškino zoloto (S10E16)
další epizody (14)
2008 Luna v zenite (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nočnoj oborotěn. Časť 2 (S09E28)
Nočnoj oborotěn. Časť 1 (S09E27)
Fotosessija s krasnoj kosynkoj (S09E25)
další epizody (17)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ključ k razgadke (S03E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boj bez pravil (S08E26)
Poslednij bestseller (S08E24)
Tretij lišnij (S08E23)
další epizody (20)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mentovskij romans (S07E25)
Po tu storonu reklamy (S07E22)
Skandal v blagorodnom semejstve (S07E20)
další epizody (18)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sektor obstrela (S01E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ubijstvo po receptu (S06E24)
Něsčastnyj slučaj (S06E23)
Vtoraja stěpeň sekretnosti (S06E20)
další epizody (12)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Založniki (S03E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Zolotaja banka (S05E25)
Samorodok (S05E24)
další epizody (17)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Voroňja slobodka (S04E25)
Striptiz po-tajski (S04E24)
Morskije volki (S04E23)
další epizody (14)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
další epizody (13)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zakazčik (S02E24)
Sobaka Stalina (S02E23)
Raritět (S02E20)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky