foto

Mickey Fisher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Summer Nuts
2004 The King of Iron Town

TV seriály

2018 Reverie (TV seriál)
Point of Origin (E10)
Apertus (E01)
2017 Agresivní virus (TV seriál)
New Horizons (S04E04)
2015 Extant (TV seriál)
Vynucený tah (S02E11)
Adaptace (S02E02)
2014 Extant (TV seriál)
Nanebevstoupení (S01E13)
Na útěku (S01E09)
Kéž bys tu byla (S01E03)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Summer Nuts

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Reverie (TV seriál)
Point of Origin (E10)
The Key (E09)
Despedida (E08)
další epizody (10)
Mars (TV seriál)
Probuzení (S02E06)
Přesilovka (S02E05)
Nákaza (S02E04)
další epizody (6)
2016 Mars (TV seriál)
Křižovatky (S01E06)
Temné dny (S01E05)
Energie (S01E04)
další epizody (6)
2015 Extant (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E13)
Dvojité vidění (S02E12)
Vynucený tah (S02E11)
další epizody (13)
2014 Extant (TV seriál)
Nanebevstoupení (S01E13)
Ti před krví (S01E12)
Nový svět (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky