foto

Loles García Galean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Oběť bouři
2017 El guardián invisible
Escobar
2015 Palmeras en la nieve
2013 Combustión
Ismael
2012 Tengo ganas de ti
2010 Tři metry nad nebem

TV seriály

2020 Inés del alma mía (TV seriál)
2018 Presunto culpable (TV seriál)
Verdad (E13)
Reproches (E12)
Cambios (E11)
další epizody (13)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky