foto

Loles García Galean

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 El guardián invisible
Escobar
2015 Palmeras en la nieve
2013 Combustión
Ismael
2012 Tengo ganas de ti
2010 Tři metry nad nebem

TV seriály

2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2002 Javier ya no vive solo (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace